Uniflotes

Uniflote pontons zijn opgebouwd uit staalplaten van 4 mm dikte, verdeeld in 3 waterdichte compartimenten, welke gelast zijn op een geraamte van koker profielen. Het koppelsysteem bestaat onder water uit klauwen die in elkaar grijpen, en boven water geborgd door koppelpennen. De pontons kunnen voorzien worden van spudpalen, deze gaan in een koker die in het ponton is gelast. Wij kunnen de spudpalen eventueel op afstand hydraulisch omhoog en omlaag laten bewegen met afstandbediening.

Toepassingen

Uniflote pontons worden over het algemeen gebruikt voor de zwaardere werkzaamheden op het water. Met het hoge draagvermogen wordt het mogelijk om met zwaar materieel te werken op het water.

Accessoires

Voor de uniflotes zijn diverse accessoires beschikbaar. Hieronder vindt u een kleine greep uit de bijbehorende accessoires. Uiteraard hebben wij nog veel meer accessoires in ons assortiment, neem voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u vragen over een van onze producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project of evenement? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op